Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Udruga Merlin će u sklopu provedbe partnerskog projekta "R.O.J.C.: Razvijamo - Omogućavamo - Jačamo - Cijenimo tijekom 2021. godine održati 60 sufinanciranih radionica vještina za građane grada Pule koje su za njih besplatne. Osim tečajeva krojenja i šivanja odjeće (suknje, hlača, košulje, haljine, jakne) polaznici će se moći uključiti i u radionice tkanja, popravaka odjeće, izrade ukrasnih predmeta, redizajna i reciklaže tekstila, pvc vrećica i vune, te izrade lutaka. U aktivnosti će biti uključeno 6 volontera/ki koje će svojim vještinama pomoći osmisliti zanimljive ukrasne predmete, torbe, nakit i odjeću za kućne ljubimce. Radionice će se održavati tri puta tjedno po 4 sata u prostorima udruge Merlin u Rojcu, ovisno o epidemiološkim mjerama.

Kroz sufinanciranje Europske Unije iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali Evropskog socijalnog fonda, Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice Savez Udruga u Rojcu sa partnerima Grad Pula, Zelena Istra, Udruga Čarobnjakov šešir i Udruga Merlin će kroz 2 godine provoditi novi projekt kojeg je cilj unapređenje suradnje OCD-a i lokalne zajednice u programskom korištenju prostora Društvenog centra Rojc.

Ukupna vrijednost projekta je 1.996.483,63 kuna od čega je 1.697.011,08 kuna sufinancirano sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Projekt sufinanciraju Europske Unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge Merlin i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

projekt rojc razvijamo logos

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.