Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

ERSTE AwardNagrada ERSTE Fondacije za društvenu integraciju 2011. jedna je od najvećih regionalnih inicijativa za nagrađivanje i promociju rada filantropskih organizacija. Ove godine bilo je prijavljeno 1865 projekata iz 12 zemalja. U užu selekciju su odabrane 132 "Državne pobjednice" i te su organizacije bile pozvane na Konferenciju od 19 - 20.06.2011. u Prag.

Komisija koja je bila sastavljena od nezavisnih stručnjaka iz više zemalja odabrala je 31 pobjednika od kojih su 3 bile glavne nagrade, te 3 nove nagrade odabrane od strane 132 predstavnika organizacija učesnika na toj manifestaciji Državnih pobjednika.

 

Nevladine organizacije iz Hrvatske dobile su 4 novčane nagrade uključujući i glavnu nagradu i skulpturu Crnoga ježinca za projekt Autonomne ženske kuće iz Zagreba. Ostale nagrade dobili su: Prihvatilište za beskućnike "Ruže Sv. Franje" Franjevačkog svjetovnog reda Trsat (treća nagrada), Ronilački klub GeRonimo (jedan od dobitnika 31 nagrade), a Udruga za promicanje kreativnosti Merlin, dobila je za projekt Dječjeg centra "Jutarnji cvijet" u Vodnjanu "Practitioners' Award for Social Impact" nagradu stručnjakinja/stručnjaka iz 132 projekta koji su sudjelovali u finalu "Country Winners".

Udruga Merlin zahvaljuje organizatorima i donatorima ERSTE Foundation te svim učesnicima finala i Državnim pobjednicima na dodijeljenoj nagradi.

Mreža za socijalnu integraciju

{vimeo}67551034{/vimeo}

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.