Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Početni i napredni tečaj gdje se stječe vještina samostalne izrade odjevnih predmeta. Posebne radionice: dizajn upotrebnih i ukrasnih tekstilnih predmeta; redizajn i reciklaža odjeće; izrada zavjesa.

U početnoj radionici se savladavaju osnove upotrebe stroja, krojenje i šivanje suknje i bluza prema modernim krojevima u trajanju od 30 sati. Na naprednom tečaju se izrađuju hlače i jakna prema interesu polaznica također u trajanju od 30 h. Radionica se održava dva puta tjedno, od 16,30 do 20,00 h. u grupi od 8 do 10 polaznica. Edukacija se vrši na našim strojevima prema modernim krojevima.

Tečajevi će se održavati u Istarskoj i Primorsko goranskoj županiji prema godišnjem rasporedu. Prijave su obvezne. Polaznice koje su završile početni i napredni stupanj mogu dolaziti prema potrebi tijekom cijele godine na konzultacije.

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.