Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Manifestacija "Izvorni sjaj pulske Arene"

01. lipnja do 30. rujna 2010.

SajamUdruga Merlin u suradnji s Gradom Pula i Turističkom zajednicom Pula u sklopu projekta ''Kreativnih radionica '' organizira izložbeno-prodajnu manifestaciju ''Izvorni sjaj pulske Arene 2010.'' na lokaciji Ninfei. Pozivaju se neprofitne organizacije da dostave uzorke ''Komisiji za odabir rukotvorina'' do 30. travnja 2010. koja će odabrati radove na temu kulturno-povijesne baštine grada Pule za prodaju na toj lokaciji. Komisiju čine predstavnici: Ureda zdravstva i socijalne skrbi, Ureda za kulturu, Komisije za likovne djelatnosti grada, Ureda za komunalne djelatnosti, Turističke zajednice grada Pule, Udruge Merlin.

Nakon odabira radova organizacije sklapaju ugovor o komisionoj prodaji s Udrugom Merlin koja je odgovorna za organizaciju prodaje na manifestaciji. Organizacije koje će sudjelovati na Manifestaciji financijski sudjeluju u dijelu troškova održavanja štandova i honorara osoba koje će raditi na štandovima. Sredstva od prodaje su namijenjena radu tih istih institucija ili neprofitnih udruga koje rade s umjetnicima i marginaliziranim skupinama.

Odluke komisije:

Komisija za odabir radova je 11.05.2010. odabrala stotinjak radova članova slijedećih sedam organizacija koje će učestvovati na Manifestaciji:   Dom za djecu,  mladež i odrasle osobe sa celebralnom paralizom ; Udruga gluhih i nagluhih Istarske županije; Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom; Gradska radionica; Medulin Art; T.O.F.A; Merlin.

Obrazac prijave      Zapisnik komisije

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.