Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Prosinac 2013Blagdansko raspoloženje osjećalo se ovih dana u igraonici "Jutarnji cvijet" u Vodnjanu. Udruga Merlin, u čijoj je nadležnosti ovaj centar, djeluje već 12 godina u sferi socijale i socijalnog poduzetništva. Od kolovoza ove godine djelatnosti dječjeg centra sufinancirane su većinom sredstvima EU. Već tradicionalno, članice Udruge Merlin uz pomoć partnera i donatora organiziraju blagdansko darivanje, za koje se djeca danima pripremaju uz pomoć svojih odgojiteljica.

Nedavno obnovljene prostorije Dječjeg centra zablistale su posebnim sjajem ukrašene radovima vrijednih dječjih ruku. Ove godine darivanju djece se osim Djeda Božićnjaka priključilo i Wiener osiguranje, dugogodišnji partner Udruge Merlin te Grad Vodnjan koji već tradicionalno daruje svoje najmlađe. Božićna predstava koju su izvele članice Waldorfske škole o duhu blagdana i istinskim ljudskim vrijednostima oduševila je djecu i roditelje polaznika Centra koji su intenzivno uključeni u ovaj projekt i njegovu provedbu od samih početaka. Veselo i ugodno druženje završilo je uz pregršt lijepih želja za sve polaznike, partnere, volontere i sudionike te barem jednako uspješnu i 2014. godinu.

Djed Mrac

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.