Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Edukacija roditeljaDana 30.05.2014. održano je predavanje o odgovornom roditeljstvu pod vodstvom Doris Velan, pedagoginje DV "Olga Ban" iz Pazina. Ovime je nastavljena odnedavno ostvarena suradnja s DV "Olga Ban" u pozitivnom ozračju. Pedagoginja Velan je odlično prihvaćena od strane naših roditelja – korisnika te je njeno interaktivno predavanje na temu "Priprema djece za školu" provelo roditelje kroz zakonski okvir samog školovanja, procese upisa u I. razred OŠ te samu pripremu djece za školu kroz emocionalni, fizički i intelektualni razvoj samog djeteta.

Gospođa Velan je izrazila zadovoljstvo motiviranošću naših korisnika te smatra da bi oni, šireći naučeno u svojoj zajednici, mogli služiti kao pozitivan primjer ostalim roditeljima.

Predavanje je održano u sklopu IPA projekta "Integracija romske djece u gradu Vodnjanu u obrazovni sustav Republike Hrvatske" sufinanciranog sredstvima EU.

Edukacija roditelja

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.