Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Sastanak s partnerimaDana 03.07.2014. održan je sastanak partnera na projektu "Integracija romske djece u gradu Vodnjanu u obrazovni sustav Republike Hrvatske". Na sastanku su sudjelovale predstavnice Udruge Merlin, predstavnica OŠ-SE Giuseppina Martinuzzi PŠ Galižana, Mariuccia Capolicchio, predstavnica DV-SI "Petar Pan" iz Vodnjana, predstavnici OŠ-SE Vodnjan-Dignano, Corrado Ghiraldo (Ravnatelj) te Mirjana Pola (Pedagoginja), kao predstavnici grada Vodnjana-Dignano. Rosanna Biasol-Babić (zamjenica Gradonačelnika), te Nensi Giachin Marsetič (Pročelnica za druš. djelatnosti grada Vodnjana).

Cilj ovog sastanka bio je cjelokupno zaokruživanje prve školske godine u tijeku provedbe ovog projekta, od razgovora o problemima s kojima smo se susreli, do finalnih rezultata naših korisnika. Osim navedenoga vodio se razgovor o predstojećim upisima u 1. razrede te smo najavili i dogovorili aktivnosti s kojima počinjemo s početkom slijedeće školske godine. Od partnera smo dobili pohvale o napretku naših korisnika, a mi im i ovim putem zahvaljujemo na suradnji, partnerstvu i podršci.

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.