Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

SUPERIORVMUdruga Merlin izlaže na Danima antike od 9.-11.06.2011. na Trgu Forum u Puli. Radionica RIMSKI OSMJESI će tijekom tri dana manifestacije izlagati suvenire na temu rimskog kazališta i antikne povijesti Pule. Suveniri su originali, dizajnirani od strane članova udruge, a odliveni su iz prirodnog materijala rukom obojani crvenom istarskom zemljom.

Nova linija malih maski posvećena je rimskom Caru Titu Flaviu Vespazianu mlađem koji je dovršio Arenu u slavu njegove velike ljubavi prema puljanki Antoniji Cenidi, a aplicirana je na proizvode od lavande koje nam je donirala Udruga Lavanda Istra. Na Danima Antike promoviramo naše nove suvenire: ANTONIJINA vodica, VESPAZIANOV tonik i MIRISNU vrećicu lavande.

Preuzmite pozivnicu s programom događanja >>>

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.